Zeynep Canbaş

Zeynep Canbaş

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesinde Psikoloji bölümünü tam burslu okudum ve yüksek onur derecesiyle mezun olarak Psikolog oldum. Aynı üniversiteden pedagojik formasyon alarak Rehberlik alanında da öğretmenlik yapmaya hak kazandım. Çeşitli kurumlarda stajlar yaptım. Gönüllü faaliyetlerde yer aldım ve projelere katıldım. İlgi alanım olan çocuk psikolojisi başta olmak üzere kendimi geliştirebilmek amacıyla ek eğitimler aldım ve almaya devam ediyorum. Aynı zamanda Venüs Eğitim ve Danışmanlıkta psikoeğitim programları düzenlemekteyim. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Adli Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Anabilim Dalında yüksek lisans,İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi açıköğretim bölümünde lisans öğrencisiyim. Online danışmanlık vermekteyim.

Hamilelikte Annenin Psikolojisi Bebeği Nasıl Etkiler?

Hamilelikte annenin psikolojisi bebeği etkiler mi? Psikolog Zeynep Canbaş, hamilelikte anne ve çocuk psikolojisi ile ilgili bilinmesi gerekenleri anlattı...

Psikolog Zeynep Canbaş Yazdı: Çocuklar Neden Şiddet Uygular?

Psikolog Zeynep Canbaş çocuklarda şiddet eğilimine dair bilinmesi gerekenleri anlattı. İşte çocuklarda saldırganlığın sebepleri ve yapılabilecekler...

Psikolog Zeynep Canbaş Yazdı: Doğum Sonrası Depresyon

Doğum sonrası psikoloji ve doğum sonrası depresyon hakkında dikkat edilmesi gerekenleri Psikolog Zeynep Canbaş anlattı.

Psikolog Zeynep Canbaş Yazdı: Pandemi Döneminde Aile İçi İlişkiler

Pandemi dönemi özellikle aileler için oldukça zor bir süreç oldu.Psikolog Zeynep Canbaş pandemi döneminde ailelerin yaşadığı sorunlara değindi ve ailelere önerilerde bulundu.

Psikolog Zeynep Canbaş Yazdı: Mükemmel Annelik Yoktur

Psikolog Zeynep Canbaş, Psikolog Zeynep Canbaş, kendini yetersiz hisseden ve mükemmelliyetçi davranan anneler için çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Psikolog Zeynep Canbaş Yazdı: Çocuklarda Sorumluluk Bilinci Nasıl Geliştirilir?

Psikolog Zeynep Canbaş, sorumluluk sahibi çocuklar yetiştirmek için anne ve babalara önerilerde bulundu.

Psikolog Zeynep Canbaş Yazdı: Yaşlara Göre Çocuk Gelişimi

Psikolog Zeynep Canbaş yaşlara göre çocuk gelişimi özellikleri hakkında bilgi verdi ve ailelere önerilerde bulundu. 1, 2, 3 yaş gelişimine dair merak edilen her şey!

Psikolog Zeynep Canbaş Yazdı: Pandemi Döneminde Hamilelik

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs döneminde anne adaylarının psikolojisi üzerine etkisini Psikolog Zeynep Canbaş anlattı.

Psikolog Zeynep Canbaş Yazdı: Çocuk Gelişiminde Babanın Rolü

Psikolog Zeynep Canbaş, çocuk gelişiminde babanın rolü ve önemi ile ilgili merak edilenleri yanıtladı. İşte, babaların çocuk gelişimi üzerindeki etkisi...