7.500 Aileye Yenidoğan Seti Dağıtılacak!

7.500 Aileye Yenidoğan Seti Dağıtılacak!
08 Mart 2018

Doğum yapan anne ve bebeğin ihtiyacı olabilecek pek çok şeyi barındıran 'Hoşgeldin Bebek' paketleri, belediyeler arasında hızla yaygınlaşmaya devam ediyor.

Doğum yapan anne ve bebeğin ihtiyacı olabilecek pek çok şeyi barındıran 'Hoşgeldin Bebek' paketleri, belediyeler arasında hızla yaygınlaşmaya devam ediyor. Son müjdeli haber ise Ağrı Belediyesi'nden geldi. Geçtiğimiz yıl başladıkları 'Hoşgeldin Bebek' projesine bu yıl da devam etme kararı alan Ağrı Belediyesi, 7.500 aileye yenidoğan seti dağıtacak.

Ağrı Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene başlatılan 'Hoşgeldin Bebek' projesi bu yıl da devam ediyor. Belediyenin yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ilk aşamada 7.500 aileye yenidoğan seti dağıtılacağı açıklandı. Ağrı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından dağıtılan paketlerin içinde; zıbın, ateşölçer, bebek bezi, havlu ve battaniye gibi ihtiyaç duyulabilecek pek çok eşya yer alıyor. Proje kapsamında hediye edilen ürünlerden bazıları ise Aile Destek Merkezi'ndeki (Adem) kadınların el emeği ile ürettikleri parçalardan oluşuyor.

7.500 Aileye Yenidoğan Seti Dağıtılacak!

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde doğum yapan kadınları ziyaret eden Ağrı Valisinin eşi Beyza Elban, hediye paketlerini bizzat takdim etti. Projeden duydukları memnuniyeti dile getiren aileler ise çalışmayı takdirle karşıladıklarını ifade ettiler.

Hoşgeldin Bebek Paketi Nasıl Alınır?

Son zamanlarda belediyeler arasında revaçta olan 'Hoşgeldin Bebek' paketleri ile bebek sahibi olan ailelerin maddi açıdan desteklenmesi amaçlanıyor. Neredeyse her belediye, bu sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmiş olsa da hala uygulamayı desteklemeyen belediyeler de var. Bu nedenle öncelikle, ikâmet ettiğiniz belediyeyi arayarak projeyi detsekleyip desteklemediklerini öğrenmelisiniz.

Proje kapsamında her belediye farklı dağıtım planı uyguluyor. Bazı belediyeler doğum yapan kadınları hastanede ziyaret edip hediyelerini takdim ederken, bazı belediyeler Nüfüs Müdürküğü'nden adres alıp aileleri evde ziyaret ediyor.

Hoşgeldin Bebek projeleri ile ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

  • Paylaş :

Editörün Seçtikleri
Popüler Yazılar
Gebe Sözlüğü
Gebe'ye Kaydol

Hafta hafta bedeninde ve bebeğindeki gelişmeleri ücretsiz takip et. Seni en iyi ifade eden seçeneğe tıklayarak, değişimleri haber almaya başla!

Gebe.com hesabım var

Günün Bebek İsimleri
Kız Bebek İsimleri
Daime Sürekli, sonsuz.
Erkek Bebek İsimleri
Abay 1. Beceri. 2. Seziş, anlayış. 3. Büyük erkek kardeş.